Slávka Kellová Krimi

Kritické dopoludnie: dve dopravné nehody!

Nedeľné dopoludnie sa v Liptovskom Mikuláši nieslo v znamení dopravných nehôd. Najprv sa na križovatke pri Hypernove zrazili dve osobné autá, keď jeden z vodičov nedal prednosť v jazde. Následne, presne o 11:20, ďalšie auto narazilo priamo do plotu r

Pravdepodobne neprispôsobená jazda osobného auta s mikulášskou značkou a vysoká rýchlosť spôsobili jeho náraz do plota rodinného domu pred jednosmerkou pri poliklinike. Auto podľa našich informácií išlo po ulici Hurbanovej v smere od Mestského úradu tesne za ďalším osobným autom a chcelo odbočiť vľavo do jednosmerky. Pred ním idúce auto však „vyhodilo“ smerovku do toho istého smeru. V snahe vyhnúť sa mu, vodič poškodeného auta v tesnej blízkosti za ním vo vysokej rýchlosti strhol volant a namieril si to priamo do plotu. Predbežná škoda je vyčíslená na 1800 – 2000 eur.

Plot si pamätá už niekoľko „jaziev“ po nehodách

Za plot zaplatí vodič poškodeného auta od 300 eur. Ohnutý plot však nie je jeho jediná „jazva“. Za posledné roky si pamätá niekoľko podobných prípadov. Niektoré sú po rokoch ešte dodnes viditeľné. „Je to strašné. Podobne silné nárazy sme zažili pred tým asi dva. Ešte je tu vidieť drôt, ktorý drží plot, pretože nie je opravený,“ sťažuje sa majiteľka rodinného domu, ktorej plot patrí. Dôvodom nárazov je podľa nej zle naprojektovaná ulica. „Ako mohli na takúto širokú križovatku urobiť takúto úzku ulicu?“ Pýta sa majiteľka.

foto: skk

nehdoa_poliklinik
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM