Tomáš Batiz Správy

Kto sa stane najlepším mikulášskym športovcom? Poznáme dátum slávnostného ceremoniálu

Stalo sa už tradíciou, že mesto Liptovský Mikuláš, každoročne uskutočňuje vyhodnotenie najlepších športovcov roka za predchádzajúci kalendárny rok. Inak tomu nebude ani za rok 2017.

Ilustračný obrázok k článku Kto sa stane najlepším mikulášskym športovcom? Poznáme dátum slávnostného ceremoniálu
Foto: Tomáš Batiz

V roku 2017 bude opäť komisia športu a mládeže pri mestskom zastupiteľstve v Liptovskom Mikuláši vyberať v zmysle stanovených kritérií z nominovaných športovcov tých, ktorí budú ocenení primátorom mesta.

„Slávnostný akt sa uskutoční 12. januára 2018. Ocenených bude desať jednotlivcov do 18 rokov, desať jednotlivcov nad 18 rokov a tri kolektívy za kolektívne športy,“ informuje radnica mesta prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky.

Nominácie môžu posielať športové kluby, občianske združenia i občania mesta pri dodržaní podmienok prijatých komisiou športu, ktoré určujú, že nominovaný môže byť iba športovec, ktorý reprezentuje klub so sídlom na území mesta Liptovský Mikuláš.

„Z uvedeného dôvodu žiadame všetky telovýchovné jednoty, športové kluby a občianske združenia pôsobiace v oblasti športu na území mesta Liptovský Mikuláš, aby nominovali svojich športovcov na ocenenie Najlepší športovec mesta za rok 2017,“ upozorňuje Zuzana Gregorová z oddelenia športu a kultúry na mikulášskom mestskom úrade.

Vypísané tlačivá s potrebnými údajmi k nominácii je potrebné poslať poštou na odd. mládeže, športu a kultúry mestského úradu v Liptovskom Mikuláši, Štúrova 1989/41, 031 42 Liptovský Mikuláš, alebo e-mailom na zuzana.gregorova@mikulas.sk, najneskôr do 30. novembra 2017.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM