Tomáš Batiz Hokej

Liptáci prehrali už šiesty zápas v rade: Šušká sa aj o odchode Rudolfa Hunu

V kabíne Liptovského Mikuláša za posledné dni určite nepanuje najlepšia atmosféra. Dôvodom je zlá forma, ktorá zapríčinila aj prepadnutie v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci prehrali už šiesty zápas v rade: Šušká sa aj o odchode Rudolfa Hunu
Zdroj: TASR

Hokejisti Liptovského Mikuláša prežívajú aktuálne najhoršiu časť svojho pôsobenia v Tipsort lige, ktorá vyvrcholila poslednou prehrou v Martine, tá Liptákov zosunula do bojov o udržanie v najvyššej slovenskej súťaži. „Chceme to zlomiť všetkými spôsobmi, pretože sme sa do tejto situácie dostali sami. Chceme sa vyhnúť boju o záchranu. Je tam strata jeden bod, máme to vo vlastných rukách,“ povedal Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Musia začať bodovať

Trápenie Liptovského Mikuláša mrzí aj útočníka Matúša Sukeľa, ktorý je pre Liptákov platným hráčom aj počas pôsobenia v bratislavskom Slovane. „Je to dosť veľa prehier, musíme začať vyhrávať, lebo takto to ďalej nejde. Mužstvá okolo nás bodujú a my sa musíme prebrať,“ zhodnotil pre portál hokej.sk Sukeľ.

Šušká sa o odchode

Medzi hokejovou verejnosť na Liptove sa šušká o prípadnom odchode Rudolfa Hunu z Liptovského Mikuláša, ktorý by pravdepodobne v najbližších týždňoch mohol prestúpiť. Samotný hráč, ale ešte nič nechcel potvrdiť. „Šumov už bolo od začiatku sezóny veľmi veľa. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni, ako to celé dopadne. Rozhodne sa o tom v správnej chvíli. Teraz sa sústredím na utorok a potom sa uvidí, čo bude,“ vyjadril sa pre web hokej.sk Rudolf Huna.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM