Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká zápas proti Trenčínu: Maródka v kabíne pokračuje!

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú zápas 35. kola, v ktorom privítajú Trenčín. V dôležitom zápase nenastúpi opora mikulášskeho útoku.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká zápas proti Trenčínu: Maródka v kabíne pokračuje!
Foto: Tomáš Batiz

Zverenci Róberta Spišáka sa v utorok 3. januára predstavia na domácom ľade proti Trenčínu. Liptáci chcú vstúpiť do nového roka s víťazstvom. “Pre nás sú náročné všetky zápasy, obzvlášť tie, ktoré sú s tímami bojujúcimi o play-off. Musíme sa vyvarovať hlavne chybám, ktoré nás stoja body, tak ako tomu boli napríklad aj v Nových Zámkoch," uviedol asistent trénera Ján Cibuľa.

Maródka pokračuje

V zápase nastúpia Liptáci v podobnej zostave ako v Nových Zámkoch. Figurovať však budú hráči jednotlivo vo všetkých štyroch formáciách. „Absentovať okrem štvorice hráčov (Laco, Lištiak, Piatka, Bobček) bude Cibák, ktorý ochorel,“ skonštatoval Cibuľa.

Mladá dravosť

Oživiť mikulášske rady môže ešte len 18-ročný útočník a odchovanec mikulášskeho hokeja Vladimír Vybíral, ktorý by údajne mohol zasiahnuť do zápasu. „O jeho prípadnom štarte sa rozhodne až v deň zápasu,“ dodal asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM