Tomáš Batiz Hokej

Liptáci s novými posilami: Obranu vystuží hráč zo Slovana!

Hokejisti Liptovský Mikuláš sa v závere sezóny posilnili o dvoch hráčov. Do obrany prichádza hráč zo Slovanu Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci s novými posilami: Obranu vystuží hráč zo Slovana!
Foto: Tomáš Batiz

Vedenie hokejového tipsportligového klubu MHK 32 Liptovský Mikuláš angažovalo dvojicu hráčov. Na skúške v tíme nováčika súťaže uspel český útočník Jakub Langhammer a novou tvárou je aj obranca Patrik Luža.

„Netuším koľko ešte budeme hrať, ale Langhammer sa u nás adaptoval dobre. Dúfam, že to bude pre nás posila,“ vyjadril sa na margo nového útočníka Ivan Droppa, predseda predstavenstva MHK 32 Liptovský Mikuláš.

Langhammer nastúpil v aktuálnej sezóne na 16 zápasov v anglickej EPIHL za Manchester Phoenix, v ktorých získal 9 kanadských bodov za 4 góly a 5 asistencií. V predošlých dvoch sezónach pôsobil v nemeckých súťažiach, predtým stihol odohrať 463 zápasov v najvyššej českej súťaži. Najväčšiu časť z nich za Spartu Praha, s ktorou sa v rokoch 2006 a 2007 tešil z majstrovských titulov.

Obranca Patrik Luža prichádza do Liptovského Mikuláša na hosťovanie. Odchovanec Slovana Bratislava odohral v aktuálnej sezóne 20 zápasov v KHL (bilancia 2 góly, 1 asistencia) a celkovo má na konte 80 odohraných zápasov v prestížnej súťaži.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM