Tomáš Batiz Hokej

Liptáci zdolali aj Trenčín: Na víťazstvo chcú nadviazať aj proti Skalici

Hokejisti Liptovského Mikuláša si poradili v baráži aj s Trenčínom. O víťazstve rozhodol Marek Uram.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci zdolali aj Trenčín: Na víťazstvo chcú nadviazať aj proti Skalici
Foto: Tomáš Batiz

Na úvodný gól diváci nemuseli dlho čakať, po čom sa od modrej presadil Bohunický. Domáci síce rýchlo viedli, ale Liptáci odpovedali rovnako expresne. Už o dve minútky Uram dorazil Nádašdiho strelu, ktorá Voldenovi vypadla. V úvodnej tretine potom ešte pohrozili Hecl a Bohunický, lenže skóre sa už nemenilo.

Bezgólová druhá tretina

Druhá tretina bola v znamení domácej snahy o strelenie vedúceho gólu. Hráči z Liptova mali horší pohyb ako domáci a z toho pramenili šance Vojakov. Tie najväčšie nevyužili Marcel Hossa, či Štastný. Durný svoje mužstvo podržal, a keď sa nepresadil ani Róbert Huna na druhej strane, stav sa v druhej tretine nezmenil a všetko bolo pred záverečnou tretinou otvorené.

Rozhodol Uram

V tretej tretine sa hráči obidvoch mužstiev snažili rozhodnúť zápas v prospech svojho tímu a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Vopelka ani Gašparovič na domácej strane či Róbert Huna na strane Liptákov nerozhodli a tak nasledovalo predĺženie. V ňom strhli hostia víťazstvo na svoju stranu v presilovke po Vopelkovom zdržovaní hry. V pásme si dobre rozohrali puk, Kriška zadovkou predĺžil pred odkrytú bránu Marekovi Uramovi a ten pohodlne skóroval.

V ďalšom kole hostí Liptovský Mikuláš súpera zo Skalice, ktorého naposledy na domácom ľade zdolal 3:1. Utorkový zápas sa začína o 18:00.

Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM