Tomáš Batiz Rôzne

Liptáčka Baška Hazuchová (19) má nový KLIP: Text pre sklamané ženy a dievčatá

Liptáčka Barbora Hazuchová vydala svoju druhú skladbu. Tá sa venuje hlavne zlomeným srdciam. Otextoval ju Martin Žuži alias Fefe z Hexu . Pozrite si VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku Liptáčka Baška Hazuchová (19) má nový KLIP: Text pre sklamané ženy a dievčatá
Zdroj: Katarína Orešanská

Milá, skromná a vždy usmiata Barbora Hazuchová vydala v poradí už svoju druhú vlastnú skladbu. Ako priznala sama speváčka, pieseň vznikala počas celého roka. “Musím povedať, že samotná pieseň vznikala v rôznych ročných obdobiach. Ako prvá vznikala melódia a spevová linka, letné prázdniny sme trávili spolu s mojím klaviristom Marekom Masarikom, zavretí v štúdiu v Banskej Bystrici. Na jeseň už k skladbe vznikol aj text – silný, motivujúci,” skonštatovala.

“Text piesne Vôbec by mal dodať silu tým ženám, ktoré boli, alebo sú sklamané,” poznamenala samotná Baška.

Skladbu napísal textár Hexu

Aj na druhej skladbe sa podieľal gitarista a textár skupiny Hex Martin Žuži alias “Fefe”. “Venovali sme tomu veľa stretnutí, aby som mu presne vykreslila moju predstavu, aké myšlienky chcem v texte obsiahnuť,” zhodnotila.

Prvý album

Do konca roka 2017 zvažuje talentovaná speváčka z Mikuláša predstaviť aj svoj prvý album. Na teraz ešte stále “bojuje” s prepojením škola a spev. “Musím sa priznať, že to už nejde tak jednoducho ako predtým, ale som vďačná, že mi škola prejavuje podporu a snaží sa mi vždy vyjsť v ústrety,” skonštatovala s úsmevom.

Klip postavila na fotkách

Nový videoklip Bašky Hazuchovej je zostavený z profesionálnych fotiek od Katarína Orešanskej. Pravé pred jej objektív sa postavila mladá speváčka. “Bola to skvelá skúsenosť s profesionálnou fotografkou z Bratislavy, ktorá ma veľmi upútala, pretože každá fotografia obsahuje aj umeleckú stránku. Fotilo sa v širšom okolí Bratislavy, na brehoch Dunaja a podobne,” dodala.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM