Tomáš Batiz Hokej

Lipták Jerguš Bača mení svoje pôsobisko: Asistentom trénera bude v Košiciach

Bývalý hokejista, tréner a funkcionár MHK32 Liptovský Mikuláš mení svoje pôsobisko. Za hokejom sa sťahuje do metropoly východu.

Ilustračný obrázok k článku Lipták Jerguš Bača mení svoje pôsobisko: Asistentom trénera bude v Košiciach
Zdroj: TASR

Krátko pred začiatkom letnej prípravy vyriešilo vedenie tipsportligového klubu HC Košice trénerskú otázku a predstavilo aj ďalšie personálne zmeny v klube. Hlavným trénerom A-mužstva HC Košice sa stal Milan Jančuška, v pozícii asistenta bude pôsobiť Jerguš Bača.

Milan Jančuška pôsobil v uplynulej sezóne v MsHK Žilina a „vlkov“ doviedol k zisku bronzových medailí. O skúseného kormidelníka bol záujem aj pod Dubňom, ale napokon prišlo k dohode s košickým klubom. Obaja tréneri sa s HC Košice dohodli na ročnej spolupráci. „Do Košíc prichádzam s veľmi dobrými pocitmi. Odkedy som v HC Košice naposledy trénoval, sa zmenilo veľa vecí. Prišiel čas na návrat. Rokovania s generálnym manažérom Jurajom Bakošom boli veľmi rýchle a korektné. Mám už určitú predstavu o skladbe mužstva,“ uviedol nový kormidelník HC Košice. V pozícii asistenta Milana Jančušku bude pôsobiť Jerguš Bača.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM