Tomáš Batiz Hokej

Lipták Matúš Sukeľ (20) prvýkrát v drese Slovanu: S premiérou som spokojný!

Odchovanec Liptovského Mikuláša má za sebou prvý zápas v KHL. V drese Slovana sa ocitol hneď v prvom útoku.

Ilustračný obrázok k článku Lipták Matúš Sukeľ (20) prvýkrát v drese Slovanu: S premiérou som spokojný!
Zdroj: TASR

Lipták Matúš Sukeľ má za sebou prvý zápas v KHL, keď v drese HC Slovan nastúpil proti Vladivostoku. „Tešil som sa z toho, že som dostal šancu,“ komentoval svoj prvý zápas na úvod Sukeľ.

Hneď v prvom útoku

Tréner Říha zaradil mladého 20-ročného útočníka hneď do prvého útoku, kde mu robili spoločnosť naozaj veľké hokejové hviezdy. „Určite som bol rád, že som hral s takými hráčmi ako sú Taffe s Cheechoom. Vedel som, že mi pomôžu, a tak sa aj stalo. Myslím si, že sme si na ľade rozumeli,“ skonštatoval Matúš Sukeľ.

Víťazná premiéra

Hneď v prvom zápase sa Matúš Sukeľ, spoločne so svojimi spoluhráčmi, tešil z výhry 3:2 proti Admiral Vladivostok. „Som rád, že moja premiéra bola víťazná a získali sme tri body. Hralo sa mi dobre. Na to, že to bol môj prvý zápas, tak som so svojim výkonom celkom spokojný, ale stále je čo zlepšovať,“ poznamenal skromne Sukeľ.

Práve 20-ročný útočník sa v zápase proti Vladivostoku dostal do zaujímavých šancí, niektoré z nich priam volali po góle. „Áno, mal som tam dáke šance, škoda že to tam nepadlo. Nič si z toho nerobím, verím, že v ďalšom zápase už dáku premením,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM