Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká náročný súper: O dôležité body zabojujú v Nitre

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa najbližšie predstavia u vicemajstra z Nitry.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká náročný súper: O dôležité body zabojujú v Nitre
Foto: Tomáš Batiz

V piatkovom kole Tipsport ligy vycestujú Liptáci za súperom do Nitry. Po minulom kole, v ktorom zvíťazili tesne 1:0 nad Detvou sa priblížili na dva body k žilinským vlkom, ktorí majú na konte 31 bodov. „Na chrbát nám však dýchajú Nové Zámky, ktoré za nami zaostávajú len o jeden bod. Nitra je na štvrtej pozícii so ziskom 47 bodov,“ píše sa na stránke mikulášskeho klubu.

Oproti Banskej Bystrici, ktorá má rovnaký počet bodov majú Nitrania len horšie skóre, na opačnej strane im však na krk dýchajú hokejisti zo Zvolena, ktorí majú len o bod menej a jeden zápas k dobru.

Nitra v posledných piatich zápasoch ani raz nezaváhala a v každom zápase získala plný počet bodov. „Vo vzájomných zápasoch v aktuálnej sezóne sme s Nitrou ťahali za kratší koniec. Na ľade súpera sme po veľmi dobrom a bojovnom výkone nakoniec prehrali 2:3 a v domácom prostredí sme Nitranom podľahli tesne 1:2,“ píše sa ďalej na stránke klubu.

„Musíme však predviesť koncentrovaný výkon a hrať srdcom. Na ihriskách súperov sa nám v tejto sezóne darí viac ako na domácom ľade, tak veríme, že nejaký ten bod z Nitry donesieme,“ píše sa k zápasu v Nitre na oficiálnej stránke klubu.

Zápas medzi Nitrou a Liptovským Mikulášom sa začína v piatok 1. decembra o 18:00.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM