Tomáš Batiz Futbal Video

Liptákov čaká prvý zápas sezóny: VIDEO s trénerom Sabolom!

Futbalistov Liptovského Mikuláša čaká prvý zápas novej sezóny. Liptáci na domácom ihrisku privítajú súpera z Lipian.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká prvý zápas sezóny: VIDEO s trénerom Sabolom!
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový ošiaľ na Liptove začne už tento víkend. Liptáci vo svojom prvom súťažnom zápase privítajú nováčika z Lipian. „Príprava počas celého týždňa smerovala k tomu, aby sa splnili ciele, ktoré sa dali do tejto sezóny. Čaká nás nováčik, na ktorého sme sa zodpovedne pripravovali,“ povedal pred zápasom tréner Liptákov Juraj Sabol.

Zdravotné problémy dvoch hráčov

Menšie problémy pred prvým ligovým stretnutím robia trénerovi Sabolovi dvaja hráči, s ktorými pravdepodobne počítal v základnej zostave. Mladý obranca Šimún má problém s nohou, otázny je aj štart skúseného Lišivku. „Sú to drobné zdravotné problémy, ale finálne rozhodnutie dáme pred zápasom. Chceme bodovať, sme si vedomí toho, že sme favoritom, ale je to prvé kolo a súper, ktorý si bude chcieť niečo od nás zobrať,“ skonštatoval ďalej Sabol.

Nová metla dobre metie

Pre „staro-nového“ trénera Liptovského Mikuláša je to ligová premiéra. Na otázku či nová metla bude dobre miesť sa vyjadril jednoznačne: „Ja som v inej pozícii ako som bol na posedy. Káder je úplne inak zložený, hráči urobili kroky vpred. Pre nás bude dôležitý prvý krok a to bodovať s Lipanmi.“

O zostave má už jasno

Tréner Liptovského Mikuláša nechcel základnú zostavu pred stretnutím presnejšie prezradiť. O jej zložení má už ale jasno. „V mojej hlave už určite je a aj hráči už tušia ako to bude zajtra na ihrisku vyzerať. Do začiatku zápasu ešte máme dáky čas, tak budeme ešte pred stretnutím na aktuálnu situáciu reagovať,“ dodal na záver Sabol.

VIDEO: Tréner Sabol pred zápasom s LIpanmi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM