Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká reprezentačná 20-tka, Paukovček: Nemôžeme si pripustiť stratu bodov

Hokejisti Liptovského Mikuláša privítajú vo štvrtok mladíkov zo SR20.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká reprezentačná 20-tka, Paukovček: Nemôžeme si pripustiť stratu bodov
Zdroj: TASR

Liptáci si uvedomujú, že súpera nemôžu podceniť. V tejto sezóne už s mladíkmi raz zaváhali, keď im podľahli 2:3 po samostatných nájazdoch. „Tento súper nás pripravil v tejto sezóne už o dva body, takže nemôžeme si pripustiť ďalšiu stratu,“ skonštatoval Pavol Paukovček, tréner Liptovského Mikuláša.

Bez Hunu

V zostave Liptovského Mikuláša bude absentovať Rudolf Huna, ktorému zranenie nedovolí zasiahnuť do zápasu. „Nenastúpi určite na zápas proti SR20. Skúšal aj trénovať, ale má problém nasadiť si prilbu na hlavu, takže nechceme nič riskovať,“ vysvetľuje Paukovček.

Otázny je aj štart Jána Tabačeka. „Na zmeny v podstate nemáme ani priestor. Otázny je Tabaček, ktorý utrpel zranenie v poslednom zápase, ale múdrejší budeme v deň zápasu,“ doplnil kouč Liptákov.

Prelomili strelecké trápenie

Zverenci Pavla Paukovčeka prelomili streleckú nemohúcnosť v Nových Zámkach, kde strelili štyri góly. Od konca októbra až do zápasu v Nových Zámkoch tím z Liptova strelil dokopy v šiestich zápasoch iba osem gólov. „Ono by bolo dobré, keby sme dávali viac gólov. Chlapcom ten zápas určite pomohol hlavne po psychickej stránke. Nehralo sa síce na krásu, ale na víťazstvo,“ dodal Paukovček.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM