Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká zápas sezóny: Za nepriaznivého stavu v sérii nastúpia proti Novým Zámkom

Semifinále play-off prvej hokejovej ligy pokračuje tretími zápasmi v sérii. Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká možno rozhodujúci zápas v sérii, v ktorej prehrávajú s Novým Zámkami 0:2.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká zápas sezóny: Za nepriaznivého stavu v sérii nastúpia proti Novým Zámkom
Foto: Tomáš Batiz

Zverenci Róberta Spišáka vykorčuľujú na ľad v neľahkej situácii. V úvodných dvoch semifinálových zápasoch sa im nepodarilo ani raz uspieť na ľade súpera, takže séria sa za stavu 0:2 presúva na Liptov. „Naladení sme tak, aby sme domáce dva zápasy zvládli, takže chceme určite vyhrať. V rovnakej situácii sme boli aj proti Michalovciam, kde sa nám za nepriaznivého stavu v sérii podarilo postúpiť,“ informuje pred zápasom Droppa, ktorý priznal, že v zostave nastanú zmeny. „Všetko sa ešte uvidí pár minút pred zápasom, ale ak k zmenám príde, tak budú iba kozmetické. Určite do dvojíc a trojíc, ktoré hrajú celú sezónu dobre nebudeme zasahovať,“ dodal.

V rozhodujúcom piatom štvrťfinálovom zápase utrpel zranenie ramena mikulášsky útočník Jakub Sukeľ, ktorý v zápase proti Novým Zámkom mal nastúpiť. „Nastupuje, takže zatiaľ je všetko v poriadku. Zápas ukáže viac,“ informoval ďalej Droppa, predseda predstavenstva a asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Liptovský Mikuláš nastúpi na prvý domáci zápas vo štvrtok 25. februára o 17:00. V prípadnej výhre Liptákov je štvrtý zápas v sérii na programe o deň neskôr.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM