Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká zápas so Zvolenom: Žiadne posily, ale sedenie s mentálnym trénerom

Hokejisti Liptovského Mikuláša privítajú na domácom ľade Zvolen. Uvidíme, ako Liptákom pomohla reprezentačná prestávka, a či sa im ešte podarí zabojovať o miesto v play off.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká zápas so Zvolenom: Žiadne posily, ale sedenie s mentálnym trénerom
Foto: Tomáš Batiz

Utorkové 45. kola Tipsport ligy má aj prívlastok Valentínske. Zverenci Róberta Spišáka sa počas reprezentačnej prestávky neposilnili na žiadnom poste. „Reprezentačnú prestávku Liptáci využili na zregenerovanie a nabratie nových síl. Okrem klasických tréningov na ľade či v posilňovni mali deviateho februára sedenie s mentálnym trénerom Michalom Kopčanom. Nebolo to o technikách či stratégiách, ale o pochopení a porozumení, toho, ako si človek vytvára realitu,“ píše sa na stránke klubu.

„Sú to veci, ktoré sú založené na skutočnosti, aj keď sme si to neuvedomovali. Myslím, že nám to sedenie s Michalom Kopčanom určite niečo dalo,“ prezradil Martin Kriška.

Pozitívne sa na margo sedenia s mentálnym trénerom vyjadril aj Róbert Spišák: „Bolo to výborné. Všetko sú to jednoducho podložené veci. Musíme žiť v prítomnosti a nepozerať sa čo bolo, ale čo je momentálne.“ Tréner Liptovského Mikuláša sa následne vyjadril aj ohľadom najbližšieho domáceho zápasu. „Ak chceme pomýšľať na boje o play off musíme minimálne v každom domácom zápase byť úspešní. Všetko podriaďujeme tomu, aby sme boli pripravení na najbližšie domáce stretnutie,“ dodall tréner Róbert Spišák.

Liptovský Mikuláš v utorok o 17:00 privíta Zvolen. Doposiaľ sa Liptákom proti Zvolenčanom darilo, keď zo štyroch vzájomných duelov trikrát vyhrali a iba raz prehrali.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM