Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká zápas v Nových Zámkoch: Šancu dostanú mladí hráči

Hokejisti Liptovského Mikuláša už smerujú do baráže. Do konca základnej časti ešte odohrajú tri zápasy.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká zápas v Nových Zámkoch: Šancu dostanú mladí hráči
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Liptákom už prakticky nejde o nič. Poslednú teoretickú šancu stratili v zápase proti Martinu, ktorému podľahli 0:3. Najbližší zápas odohrajú zverenci Róberta Spišáka na ľade v Nových Zámkoch, kde sa predstavia aj mladší hráči. „Pokiaľ bola šanca na play-off, tak sme k tomu aj pristupovali, žiaľ šanca už nie je žiadna, ale všetky tieto zápasy nám musia poslúžiť už ako príprava na play-out. V zápasoch chceme odviesť maximum, nemôžeme si dovoliť výkyvy, ako v poslednom zápase proti Martinu. Možno dostanú šancu aj ďalší hráči, ktorí v poslednom domácom zápase neboli zapojení do hry," skonštatoval pred zápasom Spišák.

Trápia ich zranenia

Pred barážou trápia mikulášsky káder zranenia. „Bohužiaľ v zápase proti Martinčanom sa zranil Lištiak, zranený je stále Patrik Števuliak a Michal Uhrík, Adam Nagy absentuje pre chorobu,“ dodal tréner Spišák.

S negatívnou bilanciou

Zverencom Róberta Spišáka sa proti Zámkom nedarí. Z piatich zápasov síce vyhrali dva, prvý na domácom ľade 3:2, druhý po predĺžení tiež v domácom prostredí 2:1, ale tri zápasy vysoko prehrali a strelecky sa trápili. Zámky v piatich zápasoch Liptákom nadelili dokopy 21 gólov, pričom im dokázali dať len deväť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM