Kultúra

Liptov a jeho krásy v odzbrojujúcom videu: TAKTO vidí náš región filmár Rasťo Hatiar

Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Liptov uviedla pri príležitosti otvorenia novej lyžiarskej sezóny v Jasnej oficiálne krátke prezentačné video atraktivít liptovského regiónu zachytených objektívom kamery liptovskomikulášskeho filmára Rasťa Hatiara.

Ilustračný obrázok k článku Liptov a jeho krásy v odzbrojujúcom videu: TAKTO vidí náš región filmár Rasťo Hatiar
Zdroj: Dnes24.sk

„O Liptove by sa dali urobiť tisíce spotov a každý by mohol byť iný, lebo je tu nespočetné množstvo úžasných zákutí. Nezachytil som ani zďaleka všetky, lebo to sa nedá vtesnať do dvoch a pol minúty. Neustále som riešil, čo uprednostniť, aby to vystihlo tento výnimočne nádherný región,“ skonštatoval R. Hatiar.

Zároveň vyjadril vďaku za jedinečnú možnosť vytvoriť prvé oficiálne prezentačné video Liptova. „Je to môj rodný kraj, liptovská príroda je mojou srdcovou záležitosťou, preto som nesmierne rád, že som dostal túto príležitosť. Dal som do toho maximum mojich filmárskych schopností,“ prízvukoval skúsený filmár.

„Usiloval som sa zachytiť vytypované lokality v rôznych ročných obdobiach. Chcem jediné, aby si tento jednoducho dostupný spot pozrelo čo najviac ľudí a aby ich motivoval k návšteve Liptova. Verím, že sa bude rýchlo šíriť prostredníctvom internetu, ktorý je na tento účel priam ideálnym médiom,“ dodal Hatiar.

Liptov SPOT
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM