Správy

Lyžiarske svahy v Jasnej si všimli aj Briti: Liptov má najrýchlejšie rozvíjajúce sa stredisko

Svetoznámy magazín The Telegraph Ski and Snowboard oceňoval v Londýne lyžiarske strediská v rámci svojho rebríčka World Snow Awards. Jasná v Nízkych Tatrách je aktuálne najrýchlejšie rozvíjajúcim sa strediskom v kategórii The Best up and coming resort.

Ilustračný obrázok k článku Lyžiarske svahy v Jasnej si všimli aj Briti: Liptov má najrýchlejšie rozvíjajúce sa stredisko
Foto: Slávka Kellová

„Nemalé investície, rastúca kvalita služieb a krásy Liptova sa podpísali pod ostatný úspech lyžiarskych svahov v Nízkych Tatrách. Po zisku prestížneho medzinárodného ocenenia Skiareatestu sa môže Jasná pochváliť ďalším svetovým hodnotením,“ uviedla hovorkyňa strediska Zuzana Fabianová.

Významnou mierou sa pod to podpísalo i otvorenie nového leteckého spojenia Poprad – Londýn. Znamená to, že je i pre britských turistov zaujímavou a teraz už i dostupnou destináciou.

Ocenenia sú udeľované najlepším subjektom v lyžiarskom a snowboardovom priemysle, strediskám, firmám, produktom, značkám, jednotlivcom, celkovo v 24 kategóriách. Víťazov z jednotlivých nominácií hodnotila porota zložená z odborníkov v lyžiarskom biznise, ale aj verejné hlasovanie.

Foto: ilustračné, tmr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM