Rôzne

Lyžovačka po brazílsky: V sobotu sa v Jasnej lyžuje v plavkách

Nielen dobré lyžiarske podmienky budú v sobotu 15. marca výsadou strediska v Jasnej. Očakávané príjemné slnečné počasie vyzlečie lyžiarov do plaviek. Ak ste otužilí a máte radi odviazanú zábavu, pridajte sa k ostatným odvážlivcom.

Ilustračný obrázok k článku Lyžovačka po brazílsky: V sobotu sa v Jasnej lyžuje v plavkách
Foto: Slávka Kellová

Jedine v Nízkych Tatrách sa lyžiarske svahy každoročne menia na brazílsku pláž. Svahy sa síce nenaplnia opálenými telami juhoamerických krások, ale zábava a dobrá hudba až do skorého rána chýbať určite nebudú. Tohtoročným lákadlom bude tvár prvého ročníka akcie, známa česká moderátorka Agáta Prachařová, ktorej nie je snowboard s bikinami cudzí.

Rock ’n’ Roll zo 70. a 80. rokov v podaní domácej kapely Next Road, nespútaná salsa showmana Miguela A. Quezada – lektora tancov pôvodom z latinskej Ameriky, ale už 15 rokov žijúceho na Slovensku, underground domácej Barbarossy či netradičný koncert kapely Hrdza, ktorá hráva moderný folk, rock a s vplyvmi world music. Toto všetko zažijete počas dňa priamo pod svahmi Nízkych Tatier.

Pokračovať sa však bude až do neskorej noci v Music Clube Happy End opäť pri horúcich latinsko-amerických rytmoch so skupinou ExtravaDansa a Benom Cristovaom. Polnočným osviežením bude príchod hercov nového filmu 10 pravidiel – Jakuba Prachařa, Kristíny Svarinskej a Matouša Rumla. Vaše oči pohladí brazílska tanečná show a o zábavu na tanečnom parkete sa postará známy slovenský DJ Robert Burian.

Program:

  • 9:00 – 12:00 registracia ucastnikov Bikini Skiing
  • 11:00 – 11:30 Next Road
  • 11:30 – 11:45 Miguel A. Quezada
  • 12:00 – 12:30 Barbarossa
  • 12:30 – 13:00 Zjazd v Bikinách
  • 13:00 – 13:15 vyhlasenie Bikini Skiing
  • 13:15 – 13:30 Miguel A. Quezada
  • 13:30 – 14:00 Hrdza

Foto: ilustračné

Bikiny Jasná Plagát
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM