Slávka Kellová Rôzne

Máme zástupcov primátora

Dvaja z poslancov mestského zastupiteľstva sa stali po vymenovaní primátorom Alexandrom Slafkovským jeho zástupcami. Sú nimi Jozef Repaský a Milan Kružliak.

Jozef Repaský vykonával túto funkciu už v rokoch 1998 – 2006. Ako prvý viceprimátor bude mať na starosti aj rozvoj cestovného ruchu či interpelácie členov poslaneckého zboru. Bude zabezpečovať aj dohľad nad využívaním grantov a fondov z Európskej únie a štátnych fondov pre rozvojové potreby mesta.

Milan Kružliak je bývalý námestník riaditeľa Verejnoprospešných služieb (2007 – 2010) a bude sa okrem iného venovať koordinácií práce mestských organizácií a vyhodnocovať ich efektívnosť nielen v oblasti ich fungovania, ale aj v oblasti nákupov. Dôležitou úlohou má byť aj centrálna koordinácia odberov energií a vodného a stočného vrátane získavania výhodnejších cien ako doteraz.

"Oboch kolegov poznám už mnoho rokov, preto padla voľba na nich. Verím, že spoločne dokážeme posunúť mesto o hodný krok dopredu,“ vysvetlil svoje rozhodnutie primátor Alexander Slafkovský. „Čaká nás obdobie šetrenia a prípravy rozpočtu mesta na rok 2011,“ uzavrel.

zdroj: MsÚ foto: MsÚ

Zastupcovia Skafkovskeho
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM