Alexandra Kolínská Rôzne

Michal Feik: Hotel JUNIOR sa postavil na nohy vďaka nadšeniu, správa o požiari patrí k najsmutnejším v mojom živote!

Člen dozornej rady spoločnosti Hotely mládeže Slovakia (HMS) Michal Feik považuje informáciu o požiari hotela JUNIOR v Demänovskej doline za jednu z najsmutnejších správ svojho života.

Ilustračný obrázok k článku Michal Feik: Hotel JUNIOR sa postavil na nohy vďaka nadšeniu, správa o požiari patrí k najsmutnejším v mojom živote!
Zdroj: TASR

Pri požiari hotela JUNIOR museli evakuovať približne 140 ľudí a o život prišiel aj jeden hosť. „Keď som v roku 2008 nastúpil do predstavenstva Hotelov mládeže Slovakia, hotel bol už predaný. Podarilo sa nám vypovedať kúpnu zmluvu a navrátiť ho do majetku HMS. Nemali sme prakticky žiadne finančné prostriedky na investície. A tak vďaka nadšeniu zamestnancov a ich skvelému ľudskému prístupu sa darilo každoročne zvyšovať obsadenosť. Veľkú časť zarobených peňazí sme investovali späť do hotela,“ uviedol Feik.

V hoteli podľa neho zrekonštruovali wellness centrum, parkovisko, okná, kompletne vymenili kotolňu, zariadili nové kongresové sály a tento rok mali byť zrekonštruované všetky kúpeľne. „Hotel mal medzi klientmi mimoriadnu obľúbenosť a vďaka tomu dosiahol minulý rok takmer 80-percentnú celoročnú obsadenosť,“ napísal Feik na sociálnej sieti.

Feik tvrdí, že je to najmä vďaka úžasnému prístupu skvelých ľudí pod vedením riaditeľa, skvelého človeka a priateľa Rada Chovančíka. „S láskou a oduševnenosťou, s prístupom ako k vlastnému dieťaťu. Tento víkend tam mala svoje zasadnutie Študentská rada vysokých škôl. Dlho do rána sme diskutovali v bare a do pol tretej hrali pri recepcii Človeče, nehnevaj sa. Keď som odtiaľ v nedeľu odchádzal, ani v tom najhoršom sne by mi nenapadlo, že to bolo naposledy. Zatiaľ. Vieme totiž, že ten hotel znovu vyrastie!“ napísal Feik na sociálnej sieti.

Predseda predstavenstva spoločnosti Hotely mládeže Slovakia, a.s., Karol Klobušický TASR informoval, že za najtragickejšie považujú vyhasnutie jedného ľudského života. „Je nám ľúto vzniknutej situácie. Zatiaľ nemáme presnú informáciu o koho ide. Žiaľ, v tejto chvíli nemáme ani bližšie informácie o príčinách vzniku požiaru. Predpokladá sa, že požiar by mali uhasiť v priebehu dňa,“ uviedol Klobušický.

Čítajte tiež:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM