Kultúra

Máte radi korenie Východu? Liptov Orient Festival vám nadelí poriadnu dávku!

Pred piatimi rokmi na Slovensku nikto ani len nechyroval o súťažiach či festivale zameranom na brušné tance. Dnes už známy Liptov Orient Festival v Liptovskom Mikuláši vychoval niekoľko tanečníc, ktoré rozbehli úspešnú kariéru. Víkend s príchuťou Blízkeho východu je späť!

Ilustračný obrázok k článku Máte radi korenie Východu? Liptov Orient Festival vám nadelí poriadnu dávku!
Foto: Slávka Kellová

„Pripravovaný ročník festivalu v orientálnych tancoch prilákal do Liptova hviezdy, ktoré na minulých ročníkoch pôsobili ako tanečnice, dokonca zasadnú do porotcovských kresiel,“ povedal Gabriel Pinteš, organizátor podujatia z Liptovského tanečného centra v Liptovskom Mikuláši. „Každým rokom chytí festival za srdce nové tanečnice, ktoré tak rozširujú naše rady. A ani sa nečudujem. Dynamika tanca, podmanivá hudba a krása skutočného ženského pôvabu nenechajú chladným nikoho,“ dodal. G. Pinteš.

Tento raz do Liptova zavítajú tanečnica svetoznámej tanečnej šou Jillina´s Belly­dance Evolution z Českej republiky, ako i trojnásobná Majsterka sveta, trojnásobná držiteľka Svetového pohára a desaťnásobná majsterka ČR v bellydance. Zo slovenských hviezd vystúpi mnohonásobná víťazka súťaží Let´s dance Praha, Cairo! festival Budapest a Egyptian Dream Festival Wien.

Jeden z vás, ktorý sa zapojí do našej súťaže, získa dve vstupenky na Galashow v sobotu 12. apríla20:00 hod.Dome kultúry. Počas galavečera vystúpia hviezdy festivalu a víťazné choreografie z celého dňa.

Podmienky súťaže:

  • Trvanie súťaže: od 6. apríla do 9. apríla 2014.
  • Súťažná otázka: Vymenujte mená aspoň troch hviezd 5. ročníka Liptov Orient festivalu.

Správne odpovede nám posielajte na adresu kellová@global24.sk spolu s celým menom, miestom bydliska a telefónnym číslom.

Liptov orient festival plagat
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM