Tomáš Batiz Hokej

Matej Bača kurízone prekonal Durného: Vždy som o takomto góle sníval

Hokejisti Liptovského Mikuláša prehrali s výberom SR 20 po predĺžení 2:3. Kuriózny moment prišiel až v závere tretej tretiny.

Ilustračný obrázok k článku Matej Bača kurízone prekonal Durného: Vždy som o takomto góle sníval
Zdroj: TASR

Už, keď to vyzeralo, že zápas pôjkde za stavu 1:1 do predĺženia, prišiel kuriózny moment, o ktrom sa po zápase dlhšie hovorilo. V 57. minúte spoza modrej nahodil puk na Durného obranca Bača. Následne už smeroval aj na striedačku, lenže reprezentačnému brankárovi nešťastne puk preskočil hokeju a skončil v bráne. „Preskočilo mi to hokejku a našlo si to dáko cestu do brány,“ zhodnotil brankár Durný.

Obranca Liptákov podľa jeho slov chce puk dostať do útočného pásma, aby mohol so spoluhráčmi bezpečne streidať. „Nikdy sa mi také niečo nestalo, ale vždy som po takomto góle sníval,“ priznal po zápase Bača.

Mladíkov, ale smolný gól nezaskočil, práve naopak. Vo vlastnom oslabení dokázali vyrovnať zásluhou Jaška, následne o zisku dvoch bodov rozhodli v úspešných samostatných nájazdoch. „Po tom čo sme vyrovnali som bol odhodlaný pomôct tímu vyhrať, aj keby som sa mal rozštvrtiť,“ dodal brankár Durný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM