Tomáš Batiz Samospráva

Mestský úrad v Mikuláši s novou prednostkou: Stane sa ňou Marta Gutraiová

Zasadne na lukratívne miesto. Mestský úrad bude mať od júla novú šéfku. Čo jej popriala odchádzajúca prednostka Kapitáňová?

Ilustračný obrázok k článku Mestský úrad v Mikuláši s novou prednostkou: Stane sa ňou Marta Gutraiová
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Novou prednostkou Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši sa od 1. júla stane Marta Gutraiová. Do funkcie ju menoval primátor Ján Blcháč, čím vyhovel žiadosti o uvoľnenie z funkcie doterajšej prednostke Martine Kapitáňovej.

„Už dva mesiace si zodpovedne plníte úlohy zástupkyne prednostky kvôli jej práceneschopnosti. Preto je vám táto práca blízka a nie je žiadnou novinkou,“ konštatoval pri menovaní Marty Gutraiovej do funkcie a za doterajšiu prácu vyslovil poďakovanie Martine Kapitáňovej.

„Želám novej prednostke veľa zdaru a verím, že bude pokračovať v nastolenom trende a pozitívnych veciach, ktoré som začala, ako v spolupráci s poslancami, tak aj v usmerňovaní zamestnancov,“ uviedla Martina Kapitáňová.

Nová šéfka mestského úradu vyštudovala vysokú školu ekonomického smeru. Pracovala vo viacerých výrobných podnikoch a 14 rokov viedla vlastnú účtovnú firmu. Dlhé roky pôsobila vo verejnej správe a samospráve ako vedúca odborov, zástupkyňa prednostu. Vyše roka pracovala ako vedúca finančného odboru.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM