Slávka Kellová Futbal

MFK odmení svojich najlepších

Mestský futbalový klub v Liptovskom Mikuláši pripravuje kultúrne podujatie, na ktorom verejnosti bližšie predstaví svoj klub a činnosť. Počas večera budú vyhlásení najlepší hráči „A“ mužstva a 11 mládežníckych kategórií.

V pondelok 5. decembra zavítajú do Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši hráči, tréneri a funkcionári mikulášskeho futbalu. Vrcholom večera bude odmeňovanie najlepších hráčov v sezóne 2010/2011, ktoré bolo doteraz organizované len na klubovej úrovni. Vedenie mikulášskeho futbalu tiež predstaví klubové dresy, v ktorých hráči vybehnú na trávnik v sezóne 2012/2013. Hlavným sponzorom sa stala spoločnosť Sportika, ktorá bude mestský klub obliekať do konca roka 2013. Najlepší námet dresov vzišiel od žiakov futbalových tried zo základnej školy v Okoličnom.

Medzi hosťami nebudú chýbať ani zástupcovia Liptovského, Stredoslovenského ako aj Slovenského futbalového zväzu. Program večera sa bude niesť vo vianočnom duchu. „Domnievam sa, že ak sa otvoríme verejnosti, je väčšia pravdepodobnosť získania si ich dôvery, čo by mohlo osloviť aj sponzorov. Som presvedčený, že táto akcia je jednou z foriem, ktorá by mala byť pravidelne organizovaná v našom klube vždy pred Vianocami ako poďakovanie za prácu všetkých činovníkov,“ hovorí výkonný riaditeľ klubu Martin Pohlod.

foto: MFK

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM