Slávka Kellová Hokej

Mikuláš v Spišskej Novej Vsi neuspel

Duel medzi našim hokejovým mužstvom so Spišskou Novou Vsou skončil vysokým skóre 6:4. Bohužial v prospech východniarov.

Prvá tretina zápasu bola ešte vyrovnaná, keď mužstvá vybojovali pre svoje kluby po jenom góle. V druhej tretine však Spišiaci strelili ďalšie dva a my sme vládali dotiahnuť stav len na 3:2. Aj v poslednej tretine mali domáci hokejisti zrejme viac pomastené hokejky, pretože nás dokázali predbehnúť o ďalší gól a vypravediť s konečným skóre 6:4.

Góly:

14. Hančák (Gurčík), 24. Grendel (Ordzovenský, Mašlonka) , 25. Farkašovský (Borovský), 33. Holečko (Farkašovský), 48. Gurčík (Mašlonka), 52. M. Žemba (Čierny, Novák) – 17. Petran (Bača), 34. Petran (Bača), 36. Staroň (Lištiak, Pleva), 60. Bartík

Marián Horváth, tréner MHk 32 Lipt. Mikuláš

Prvá tretina skončila nerozhodne 1:1, padli teda góly na našej strane aj na strane Spišskej Novej Vsi z presilových hier. Domáci boli aktívnejší. Prvá tretina bola vyrovnaná, druhá bola zase naša klasika. Z našej strany nech sa už snažíme tak alebo tak, inkasujeme po individuálnych chybách. Za stavu 1:4 sme sa vzchopili a znížili sme na 3:4, mali sme šance dokonca aj na vyrovnanie. Do tretej tretiny sme išli s úmyslom, že skúsime zápas vyrovnať, ale opak bol pravdou. Dostali sme ďalšie dva góly, jeden z presilovky, druhý po individuálnej chybe. Toto rozhodlo a zápas sa v podstate už len dohrával. My sme dali ešte posledný gól po chybe domáceho obrancu. Bol to jeden z tých lepších zápasov. Súperovi gratulujeme k výhre, dá sa povedať, že o niečo bol možno lepší a zaslúžene vyhral.

MHK32, skk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM