Tomáš Batiz Hokej

Mikuláš v Tipsport Lige: Liptáci vyslyšali hlasy fanúšikov a porazili majstrovskú Nitru

Hokejisti Liptovského Mikuláša porazili v prvom domácom zápase sezóny minuloročného víťaza z Nitry. Pozitívne ohlasy fanúšikov nenechali na seba dlho čakať.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš v Tipsport Lige: Liptáci vyslyšali hlasy fanúšikov a porazili majstrovskú Nitru
Zdroj: TASR

Liptovský Mikuláš po dlhých šiestich rokoch opäť okúsil ako chutí ľad najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku a hneď úvodný domáci duel odohral proti majstrovi. Na štadióne sa tlačilo cez 3100 divákov, ktorí vytvorili fantastickú atmosféru, ktorá prispela k nečakanému, no zaslúženému víťazstvu. Spýtali sme sa fanúšikov ako hodnotia tento zápas.

  • Marek Mintál, 23 rokov

Atmosféra na štadióne bola vynikajúca, fanúšikovia obidvoch táborov povzbudzovali počas celého stretnutia. Hral sa zaujímavý útočný hokej so šancami, ktoré si dokázali vytvoriť domáci aj hostia. Divákom sa zápas musel určite páčiť. V samostatných nájazdoch to už bola lotéria, vyhral šťastnejší. Dúfam, že aj po iné zápasy sa štadión naplní do posledného voľného miesta.

  • Patrik Rybársky, 20 rokov

V prvom rade som rád, že sme späť v Tipsport Lige, čo sa prejavilo aj na počte ľudí, ktorí prišli podporiť „EŠKU“ a každý si určite prišiel na svoje. Vytvorila sa úžasná atmosféra ktorá našich chlapcov hnala dopredu. Nitra bola síce lepšia, ale my sme mali v bránke skúseného brankára Karola Križana, ktorý ukazoval svoje kvality počas celého zápasu. Aj keď bola Nitra lepšia, dokázali sme proti nim hrať a streliť im 4 góly.

Dobrý prvý útok

Podľa mňa máme najsilnejšiu prvú formáciu, ktorá nás bude ťahať dopredu a popri nich sa uchytia aj mladí, talentovaní hráči, ako napríklad Patrik Šťevuliak, ktorý už má skúsenosti s Tipsport Ligou z minulého roka. Verím, že sa bude hrať na Liptove po šiestich rokoch kvalitný hokej a naši chlapci sa prebojujú do play-off a bude na hokej chodiť toľko ľudí ako na prvý zápas proti majstrovskej Nitre.

  • Jakub Glajza, 22 rokov

O atmosféru, ktorá bola na štadióne od úvodného buly výborná sa postarali fanúšikovia obidvoch táborov. Hokej, ktorý sa hral na ľadovej ploche si užívali všetci prítomní, ktorých zo sedačiek dvíhali krásne akcie a góly, hlavne prvej útočnej formácie bratov Hunovcov.

Dobrý ťah trénera

Som veľmi rád, že hneď v úvodnom zápase sa hralo predĺženie a nakoniec sme sa dočkali aj nájazdov. V tých rozhodlo domáce publikum a vydarený ťah trénera, ktorý poslal do brány Nagyho.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM