Tomáš Batiz Hokej

Mikulášania privítajú Nitru: Podľa Paukovčeka je dobré, že sa hráči gólovo naladili

Hokejistov Liptovského Mikuláša nečaká, v piatkovom domácom zápase, ľahký súper. Nitrania prídu pod Tatry s jasným cieľom - bodovať.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášania privítajú Nitru: Podľa Paukovčeka je dobré, že sa hráči gólovo naladili
Foto: Magdaléna Nahalková

„Corgoňom“ doposiaľ nevychádza sezóna podľa ich predstáv. Hokejisti Nitry sú po 15-tich zápasoch na 7. mieste, s čím určite Pod Zoborom pred sezónou nerátali.

V priamom súboji práve o siedmu priečku chcú Liptáci naplno bodovať. „Vieme, že Nitra sa trošku trápi. Herne to nie je až také zlé, ale nemôžu dať gól. My sa musíme pozerať najmä na seba a ísť do zápasu s jasným cieľom – zvíťaziť,“ skonštatoval Pavol Paukovček, tréner Liptovského Mikuláša.

Zápas začína v piatok 27. októbra o 17:00 v Titan aréne.

Mikulášania sa v úvodných domácich zápasoch trápili najmä v koncovke. Všetko si však vynahradili proti ich nedeľňajšiemu súperovi – Detve, ktorej strelili až šesť gólov. „Ja dúfam, že nás to trošku naštartovalo. Predtým sme dali von tri góly, teraz doma šesť. Verím, že chlapcov to povzbudí. Trošku sme zjednodušili hru, častejšie strieľame, tak hádam budú z toho prameniť góly,“ zhodnotil kouč Liptákov.

Podľa Paukovčekovich slov nastúpia Liptáci v útoku v zostave, ako tomu bolo práve proti Detve. Nové posily však mikulášsky tréner zhodnotil iba v krátkosti. „Rudo odohral ešte len dva zápasy, takže treba mu dať čas. Čo sa týka Paťa Lužu, má stanovený čas, za ktorý nás musí presvedčiť o svojich výkonoch a potom sa rozhodne,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM