Tomáš Batiz Kultúra Správy

Mikulášska pohoda už klope na dvere: Aký program na nás čaká?

Tretí ročník Mikulašskej pohody je už pomaly na spadnutie. Aj tento rok sa môžeme tešiť na zaujímavý program a dobrú náladu.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášska pohoda už klope na dvere: Aký program na nás čaká?
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk

Program pohody odštartujú silní muži, ktorí si zasúťažia o zisk titulu na Stredoeurópskom pohári silných mužov s názvom Strongman. Prečo sa toto významné športové podujatie stalo súčasťou Mikulášskej pohody v Ploštíne má svoj dôvod. „Je to veľmi jednoduché, ja som rodák odtiaľto a aj minulý rok sme zožali veľký úspech, divákom sa to páči, preto som neváhal a zorganizovali sme to opäť v mojom rodisku,“ prezradil prezident Slovenskej asociácie silných mužov Vladimír Bátik.

Mikulášska pohoda sa napíše už svoj 3. ročník 10. septembra v Ploštíne pri urbárskom dome.

Súčasťou kultúrneho programu sa stane aj Show Joža Pročka. O tanečnú a hudobnú náladu sa podvečer postará skupina Katapult. Pre divákov bude prítomný aj chodník slávy, na ktorý si ešte pred dvoma rokmi otlačil ruky člen skupiny Elán Vašo Patejdl. „Na Liptov chodím veľmi rád, mám tu veľa kamarátov, je tu krásna príroda a veľa kútov, kde sa dá oddýchnuť, viac menej tu chodím relaxovať, takže keď mi odtiaľto príde pozvanie, neodmietam,“ vyjadril svoj vzťah k Liptovu Vašo Patejdl.

Program:

  • 15:00 – Strongman
  • 16:00 – SHOW Joža Pročka
  • 18:00 – Chodník slávy
  • 18:30 – Tombola
  • 19:00 – Katapult
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM