Tomáš Batiz Šport

Mikulášske gymnastky v silnej konkurencii nesklamali: Domov si odnášajú aj zlato!

Gymnastkám z Liptovského Mikuláša sa darí. V rámci 3. kola Slovenského pohára obsadili ďalšie skvelé výsledky.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášske gymnastky v silnej konkurencii nesklamali: Domov si odnášajú aj zlato!
Zdroj: Dnes24.sk

O popredných umiestneniach mikulášskych gymnastiek sme vás za posledné týždne už informovali. Oddiel modernej gymnastiky ŠK Liptovský Mikuláš tentokrát bodoval na 3. kole Slovenského pohára v Bratislave.

Spomedzi 104 gymnastiek z dvanástich klubov nesklamali ani pretekárky z metropoly Liptova. „Najlepšie z nich vybojovali klubu celkovo sedem medailí. V kategórii staršie nádeje ročník 2006 Ninka Dzurošková získala zlato za zostavu s loptou, striebro za zostavu s kužeľmi a celkovo v dvojboji skončila na 1. mieste. Simonka Kordošová si vybojovala striebro za zostavu s kužeľmi v kategórii staršie nádeje ročník 2005,“ informuje Tatiana Suchomlinová z mikulášskeho oddielu modernej gymnastiky.

Darilo sa aj Kristíne Haviarovej, ktorá získala zlato za zostavu s loptou a cenné striebro za zostavu s obručou. Ako ďalej informuje Suchomlinová, medzi juniorkami sa nestratila ani Barbora Hajdučíková, ktorá v dvojboji skončila na druhom mieste.

Posledné kolo Slovenského pohára je na programe 27. – 28. mája v Liptovskom Mikuláši, kde sa bude rozhodovať o postupe na majstrovstvá Slovenska.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM