Slávka Kellová Rôzne

Mikulášsky jarmok 2010

Zajtra to celé vypukne! Tri dni neopakovateľnej jarmočnej atmosféry spojenej so zábavou, občerstvením a neodeliteľnými trhmi sú predo dvermi. Do soboty 4. decembra sú pre Vás pripravené hudobné i tanečné zoskupenia, premietanie a samozrejme ľudové re

Jarmok sa začne vo štvrtok 2. decembra tradične predajom trhových výrobkov s ľudovými výrobkami už od desiatej hodiny doobedu. Pripravených je 270 stánkov so spotrebným tovarom a 60 stánkov s ľudovými remeslami. Oficiálne otvorenie jarmoku je naplánované na piatok o 15 hodine.

Pripravený je bohatý program, v ktorom sa predstavia René Lacko Band, čiže slovenský Jimmy Hendrix, mikulášska hip-hopová skupina Freeze a zabávať Vás bude aj Live Michael Jackson show, kde sa predstaví živá kapela s najväčšími hitmi kráľa popu. Vyvrcholením piatkového programu bude kapela No Name.

V sobotu si určite nenachajte ujsť premietanie horských filmov a kapelu Metalinda, ktorá vystúpi na Námestí osloboditeľov, podobne ako všetky spomínané podujatia. Sprievodný program Mikulášskeho jarmoku sa Vám predstaví v Posádkovom dome armády.

Počas jarmoku bude pre osobné autá uzavretá Hodžova ulica od OD Prior po hlavnú poštu. Parkovanie pre návštevníkov je zabezpečené pri Dome služieb, na Ulici 1. mája pri Centrume, na Garbiarskej ulici pri Katolíckom dome a na Moyzesovej pri podchode.

skk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM