Michal Paška Hokej

Miroslav Bruncko by chcel byť v bránke non stop

Dvadsaťročný Miroslav Bruncko dostal v ostatných dvoch zápasoch prvej hokejovej ligy šancu v bránke HK 32 Liptovský Mikuláš. V dvoch víťazných stretnutiach inkasoval len po jednom góle.

Premiéru v áčku absolvoval Miroslav Bruncko v utorok na ľade Topoľčian, ktoré podľahli Liptovskému Mikulášu 1:2. Vo včerajšom meraní síl Liptáci doma zdolali Trebišov 4:1. Dva inkasované góly v dvoch zápasoch, to je pre gólmana vždy výborná vizitka.

„Tešia ma obidva víťazné zápasy, pretože boli premiérové za Liptovský Mikuláš v drese mužov. Som veľmi šťastný, že sme ich dotiahli do víťazného konca,“ hovoril Miroslav po stretnutí s Trebišovom, ku ktorému dodal. „V bránke som sa cítil dobre. Nechcel som sklamať dôveru trénerov. Pomohli mi aj spoluhráči. Z domácej výhry mám radosť.“

Zatiaľ stabilnou jednotkou v bránke HK 32 Liptovský Mikuláš je Matúš Palko, no výkony Bruncka sú nepochybne prísľubom do budúcnosti a príjemnou dilemou pre trénerov. „Najradšej by som bol v bránke non stop. Či sa to uskutoční, neviem. Budem rád, keď dostanem dôveru trénerov a budem v bránke,“ uzavrel Miroslav Bruncko.

foto: Majo Eliáš www.creativemasters.sk

bruncko
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM