Pavol Tomčík Futbal

Mizéria pokračuje: Tatran v lige aj naďalej bez víťazstva

Aj po siedmom kole druhej futbalovej ligy platí, že klub MFK Tatran Liptovský Mikuláš v tejto sezóne stále nepozná chuť ligového víťazstva. Rimavská Sobota zdolala Liptákov gólom z penalty a trénera Škrlíka táto prehra stála "hlavu".

Ilustračný obrázok k článku Mizéria pokračuje: Tatran v lige aj naďalej bez víťazstva
Zdroj: Dnes24.sk

O štvrtej tohto-sezónnej prehre Liptovského Mikuláša rozhodla na pôde Rimavskej Soboty 51. minúta a v nej gól Kuráka z penalty. Ako sa vyjadril tréner Jozef Škrlík pre oficiálny web Liptákov mfktatran.sk: „Bol to solídny duel, v ktorom nechýbali dramatické momenty zásluhou obidvoch tímov." Prehra 0:1 znamená, že Mikulášania sú v tabuľke aj naďalej predposledný a ani raz nezvíťazili.

MŠK Rimavská Sobota – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0)
Gól: 51. Kurák (z pok. kopu)
Žlté karty: 56. Válovčan, 67. Kostúrik – 51. Kubena
Rozhodovali: Piatka – R. Sluk, Bóllo
Divákov: 426
Zostava MFK: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Brčák, Fuják (78. Gombala), Lišivka, Pastva, Hoferica, Trnovský, Jurky

Prehra v R. Sobote stála trénera stoličku

Jozef Škrlík už nie je trénerom MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Pohár trpezlivosti vedeniu definitívne pretiekol po sobotňajšej prehre na pôde Rimavskej Soboty. Podľa slov prezidenta klubu Milana Mikušiaka stoja za odvolaním nepresvedčivé výsledky Tatrancov v úvode nového ročníka. Pod vedením Škrlíka Mikulášania ani raz nezvíťazili, zaznamenali len tri remízy a v tabuľke sa postupne prepadli až na predposledné 11. miesto. Situáciu v klube podrobnejšie zmapujeme v pondelok 2. septembra.

Zmena – v Trnave o deň skôr

Ako informuje oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu vo svojej úradnej správe, stretnutie ôsmeho kola druhej futbalovej ligy Trnava juniori – Liptovský Mikuláš sa bude hrať v sobotu 7. septembra o 15.30. Pôvodne sa duel mal odohrať o deň neskôr, t. j. v nedeľu 8. septembra o 10.30.

Ilustračné foto: mfktatran.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM