Tomáš Batiz Hokej

Mladí hokejisti z Liptova úspešne reprezentovali svoje mesto: Na turnaji v Česku skončili až vo finále

Na medzinárodnom hokejovom turnaji 8. ročníkov sa nestratili ani budúce nádeje mikulášskeho hokeja. V silnej konkurencii zahraničných tímov sa prebojovali až do finále.

Ilustračný obrázok k článku Mladí hokejisti z Liptova úspešne reprezentovali svoje mesto: Na turnaji v Česku skončili až vo finále
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš

V Českom Valašskom Meziřičí sa uskutočnil medzinárodný hokejový turnaj 8. ročníkov, Memoriál Dáši Lacinové a Jaroslava Šilhána, na ktorom sa zúčastnili aj hokejisti z Liptovského Mikuláša. Turnaja sa zúčastnilo osem mužstiev z troch krajín (Česko, Slovensko, Maďarsko).

Mladí chlapci nestratili v základnej skupine ani bod, vyhrali všetky tri stretnutia a tak sa mohli tešiť z postupu do bojov o medaily. V súboji proti Dunaújvárosu síce nebodovali ale, v konečnom zúčtovaní postúpili do nedeľného play off. V štvrťfinálovom zápase vrátili v odvete sobotnú prehru súperom z Dunaújvárosu. V semifinále si poradili s domácimi chlapcami, a v ceste za prvým miestom sa postavili tímu z Brna. Hráči z druhého najväčšieho mesta ČR, z metropoly Moravy, bohužiaľ boli nad sily Liptákov. Po veľkom boji Brno dokázalo poraziť Hokejové talenty a vystúpiť na najvyšší stupienok.

Pri odovzdávaní individuálnych ocenení organizátori pridelili honor najlepšieho brankára na turnaji mikulášskemu hráčovi J. M. Bukasovi.

Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM