Ľubomíra Karmanová Krimi

Mladík (20) vošiel do firmy a zo skriniek bral čo sa dalo, pokračoval aj na parkovisku: Aha, čo všetko zmizlo!

Mikulášska polícia zadržala mladíka, ktorý sa podľa mužov zákona vlámal do skriniek, aj auta. Muži zákona ho ale už dostali, hrozí mu 10 rokov!

Ilustračný obrázok k článku Mladík (20) vošiel do firmy a zo skriniek bral čo sa dalo, pokračoval aj na parkovisku: Aha, čo všetko zmizlo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Liptovskomikulášska polícia zadržala 20-ročného mladíka z Liptovského Mikuláša, ktorý sa mal podľa polície vlámať do skriniek v objekte súkromnej spoločnosti a následne do odstaveného automobilu. „Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

Podľa hovorkyne, obvinený mladík v piatok 13. novembra vošiel do šatní v objekte súkromnej spoločnosti na Priemyselnej ulici v Liptovskom Mikuláši. „Vlámal sa do štyroch skriniek, z ktorých odcudzil zamestnancom mobilné telefóny, peňaženky, osobné veci, stravné lístky a kľúče od auta,“ uviedla Balogová s tým, že mladík následne vyšiel z objektu na parkovisko.

„Na odstavenom vozidle Ford Mondeo rozbil okno na dverách vodiča a z auta odcudzil panel autorádia,“ dodala. Majiteľom podľa nej spôsobil zatiaľ presne nevyčíslenú škodu. „Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov,“ uzavrela Balogová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM