Slávka Kellová Rôzne

Na kurz angličtiny pôjde Eduard

Vianočná súťaž o kurz anglického jazyka v Inštitúte jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši pozná svojho víťaza. V angličtine sa zlepší Eduard.

Vianoce sú sviatkom plným pokoja, tradícií, rodinného tepla, ale aj časom vzájomného obdarúvania sa. Preto sme pre vás vymysleli súťaž, aby sme vám mohli darovať to najcennejšie – vzdelanie.

Inštitút jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši patrí do siete najväčšej vzdelávaco-prekladateľskej spoločnosti na Slovensku. V komplexnej ponuke jazykových a vzdelávacích služieb tu klienti nájdu kurzy zamerané na jazyky, počítače, účtovníctvo, profesionálne doučovanie či preklady a tlmočenie, ale aj kurzy rozvoja osobnosti prispôsobené vašim potrebám.

Pre jedného z vás daroval aj kurz anglického jazyka v hodnote 80 eur, ktorý získal náš čitateľ Eduard Dobák z Liptovského Mikuláša.

Ak ste ešte nenašli darček pre svojich blízkych stále môžete ktorýkoľvek skupinový kurz v priestoroch Inštitútu jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši darovať za 10% vianočné zľavy.

Bližsie info http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?…

Srdečne gratulujeme :)

Cenu do súťaže venuje Inštitút jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši. http://www.ijav.sk/…sky-Mikulas/

foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM