Tlačové správy

Na Liptove sa surfuje rýchlejšie: Rýchly 4G internet od 4ky aj u vás doma

Najmladší slovenský mobilný operátor postupne rozširuje pokrytie LTE sieťou aj v menších mestách a obciach. Na Liptove si tak okrem obyvateľov Liptovského Mikuláša môžu užívať najrýchlejší internet aj v Liptovskom Hrádku a Liptovskej Porúbke.

Ilustračný obrázok k článku Na Liptove sa surfuje rýchlejšie: Rýchly 4G internet od 4ky aj u vás doma
Zdroj: SWAN Mobile

Niektorí v lete oddychujú, iní tvrdo pracujú na tom, aby ste sa mali lepšie. Napríklad, aby ste mohli využívať super rýchly internet 4G od 4ky aj u vás doma. Štvrtý mobilný operátor nezaháľa a postupne rozširuje pokrytie rýchlou 4G sieťou aj v menších mestách a obciach po celom Slovensku. Na Liptove sa už k rýchlemu 4G internetu v LTE sieti dostanú aj v Liptovskom Hrádku a Liptovskej Porúbke. Vychutnať si tak môžete naozaj rýchly mobilný internet bez čakania a zdržovania.

Rýchly internet z pohodlia obývačky

Už viac ako polovica Slovenska surfuje vďaka 4ke na rýchlom internete. Okrem zahusťovania už pokrytých oblastí počas letných prázdnin pribudli do mapy LTE siete 4ky aj menšie mestá a obce. Okrem spomínaného Liptova môžete najnovšie surfovať v 4G aj v Lipanoch, Trebišove, Turanoch, Veľkých Kapušanoch, v obciach Horné Srnie, Kováčová, Nižná, Sučany či Valaliky pri Košiciach. Čiastočné pokrytie zahŕňa Detvu a Medzilaborce. Spolu tak už v sedemdesiatich mestách na celom Slovensku surfujú 4kári v 4G. A bude ich stále viac.

V rámci LTE pokrytia je mobilný operátor 4ka trojkou na slovenskom trhu. Okrem skvalitňovania už existujúceho pokrytia bude pokračovať aj v pridávaní nových miest s dostupnosťou LTE. A to nie je všetko. „Vo 4ke sme v lete nezaspali na vavrínoch a pokračujeme v intenzívnom budovaní našej rýchlej 4G siete, ktorú zahusťujeme nielen v mestách, ale aj na vidieku. Preto nás veľmi teší, že viac ako tretina Štvorkárov vo veľkom dátuje a tento podiel neustále rastie,“ hovorí riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Hoci štvrté miesto pre športovca nie je nič, po čom by túžil, u nás sa byť 4kou vyplatí. Vyskúšate skvelý rýchly internet za výhodné ceny aj u vás doma?

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM