Slávka Kellová Hokej

Na Masters Cup-e aj Old Boys

V košickej Steel Aréne vo štvrtok 1. decembra odštartoval jubilejný desiaty ročník majstrovstiev Slovenska amatérov a veteránov v hokeji pod názvom Masters Cup. Liptovskomikulášski Old Boys v tíme s Michalom Martikánom sú pri tom.

„Tento turnaj organizujeme už desiaty rok. Plánovali sme uskutočniť s tým súvisiace podujatie Legendy v Steel Aréne, ktoré sme organizovali v Košiciach už v roku 2006. Žiaľ, keďže sa nám nepodarilo získať hráčov, ktorých sme chceli získať do exhibičného zápasu, tak tento jubilejný ročník bude špecifický iba tým, že sa v rámci tohto turnaja uskutoční koncert skupiny Olympic a to v sobotu o 19:00,“ uviedla pre TASR zástupkyňa organizátora podujatia Benita Faltysová.

Každoročne sa tohto turnaja zúčastňujú hokejové osobnosti ako Jozef Golonka, Dárius Rusnák, Vincent Lukáč, Anton Tkáč, Igor Liba, Peter Slanina, Vladimír Svitek, Ivan Dornič, Oldřich Válek, Jaroslav Benák, Drahomír Kadlec, Milan Nový a ďalší. Masters Cup okrem hokejových legiend prilákal aj osobnosti z ostatných športových odvetví, a tak fanúšikovia budú môcť obdivovať hokejové umenie Michala Martikána či Miloša Mečířa.

** skupiny hokejového turnaja Masters Cup (1.-3. decembra):**

A-skupina: HC Stars Spišská Nová Ves, Partneri Považská Bystrica, HC 05 Banská Bystrica, Trenčín
B-skupina: HC Black Crows Košice, HKV Žilina, Eagles Bratislava, Kanty – Galaxy Kežmarok
C-skupina: Partneri a Legendy, HC Topoľčany, HK Lumi Tatry Slovakia Poprad, Old Boys Liptovský Mikuláš

foto: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM