Romana Buganová Správy

Najmenší Mikulášania majú dôvod na radosť: V Palúdzke rekonštruujú detské ihrisko, FOTO

Prednedávnom pribudla v liptovskomikulášskej mestskej časti Palúdzka nová čerpacia stanica. Spoločnosť, ktorá ju postavila chce potešiť aj najmenších obyvateľov mesta, prispela preto na rekonštrukciu detského ihriska.

Ilustračný obrázok k článku Najmenší Mikulášania majú dôvod na radosť: V Palúdzke rekonštruujú detské ihrisko, FOTO
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk

„Nedávne rokovania medzi vedením mesta a už spomínanou spoločnosťou dopadli zdarne a práve táto spoločnosť prispela na rekonštrukciu detského ihriska v mestskej časti Palúdzka,“ vysvetlil poslanec za Palúdzku, Andice a Benice Marek Nemec.

Ako ďalej dodal, práce na realizácii už začali. V týchto dňoch podľa neho prebieha osadenie oplotenia a v krátkej dobe by mali pribudnúť aj nové preliezačky a iné zariadenia. „Podobným aktivitám sa veľmi tešíme, ja dúfam, že najmenší obyvatelia Palúdzky sa už čoskoro budú môcť dôstojnejšie a lepšie zahrať,“ dodal Nemec.

Rekonštrukcii ihriska sa nepochybne tešia aj samotní rodičia. „Doteraz sme s deťmi museli chodiť do iných častí mesta, prípadne do centra, pretože ihriská v Palúdzke nie sú v najlepšom stave. Keď bude hotová rekonštrukcia určite sem skočíme, máme to kúsok od domu, bude to komfortnejšie,“ potešila sa mamička dvoch detí Janka.

Ihrisko, ktoré zachytávajú aj naše fotografie by malo byť už čo chvíľa minulosťou a na deti budú čakať nové, vynovené a bezpečnejšie preliezačky.

Počiatočné rekonštrukčné práce na detskom ihrisku v Palúdzke
7
Galéria
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM