Tomáš Batiz Hokej

Náročný zápas Liptákov: Asistent trénera Ján Cibuľa prezradil zostavu

Zápas o všetko. Hokejisti Liptovského Mikuláša privítajú na domácom ľade Nové Zámky, s ktorými sa pobijú o účasť v play off.

Ilustračný obrázok k článku Náročný zápas Liptákov: Asistent trénera Ján Cibuľa prezradil zostavu
Foto: Tomáš Batiz

V zápase 43. kola Tipsport ligy privítajú zverenci Róberta Spišáka súpera z Nových Zámkov. Práve Liptáci spoločne z Novozámčanmi sú nováčikovia najvyššej slovenskej súťaže. Oba tímy bojujú o 8. miesto v play off, ako aj o záchranu. “Je to zápas, ktorý môže rozhodnúť o sezóne. Pripravujeme sa so všetkou vážnosťou a celý týždeň robíme všetko preto, aby sme vyhrali,” skonštatoval Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Liptovský Mikuláš je aktuálne na 8. mieste so ziskom 53 bodov. Liptákom dýchajú na chrbát Trenčania, ktorí strácajú jeden bod, Nové Zámky tri. “Stále sme na tom tak, že to máme vo vlastných rukách. Nemusíme sa pozerať, či niekto prehrá, alebo zaváha. My, keď vyhráme zápasy, ktoré máme, tak sme v play off,” poznamenal Cibuľa.

V zápase nebude figurovať Richard Huna, ktorého trápi zranenie v hornej časti tela. V podobnej situácii je aj Igor Bobček, ktorý v kádri Liptákov chýba už dlhodobo. “Rišo Stehlík bol chorý, rozhodneme sa ráno na tréningu,” dodal.

Na teraz Ján Cibuľa prezradil iba útočné formácie. V obrane to na teraz ešte nie je jasné.

  • I. Vybíral – Stumpel – Sukeľ J.
  • II. Kriška – Sukeľ M. – Uram
  • III. Števuliak – Cibák – Ro. Huna
  • IV. Lištiak – Piatka – Laco
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM