Tomáš Batiz Správy

Návšteva z Veľvyslanectva USA na našej radnici: Aká bola hlavná téma rozhovorov?

Do Liptovského Mikuláša zavítala vzácna návšteva. Mikulášsku radnicu navštívil vedúci politicko-ekonomického oddelenia Veľvyslanectva USA.

Ilustračný obrázok k článku Návšteva z Veľvyslanectva USA na našej radnici: Aká bola hlavná téma rozhovorov?
2
Galéria
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Vedúci politicko-ekonomického oddelenia Veľvyslanectva USA na Slovensku Ralan Hill navštívil mikulášsku radnicu. Ako informuje Viktória Čapčíková, mikulášska hovorkyňa, s predstaviteľmi mesta diskutoval o situácii sociálne vylúčených komunít na území Liptovského Mikuláša.

Veľvyslanca zaujímal tiež rozvoj mesta, hospodárska situácia a projekty, ktoré súvisia so zavedením občianskej poriadkovej služby. „S primátorom tiež prediskutoval prípadné možnosti spolupráce pri rôznych projektoch,“ uviedla Čapčíková.

„Liptov sa mi páči najmä kvôli horám. Oceňujem progres Liptovského Mikuláša, ktorý za posledné roky urobil," skonštatoval Ralan Hill, vedúci politicko-ekonomického oddelenia Veľvyslanectva USA.

Hill okrem toho ocenil aj prácu s komunitou v našom meste. Osobne navštívil aj osadu Hlboké. „Navštívil som aj Komunitné centrum v Hlbokom, kde som videl mimoškolské aktivity detí s lektormi. Malo to príjemný priebeh a aj dobrú výpovednú hodnotu,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM