Tomáš Batiz Hokej

Nepríjemné zranenie Hunu na tréningu: Vynechá útočník Liptákov aj ďalšie zápasy?

Rudolf Huna patrí medzi opory Liptovského Mikuláša. Po nepríjemnom zranení na tréningu však vynechal posledný zápas.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemné zranenie Hunu na tréningu: Vynechá útočník Liptákov aj ďalšie zápasy?
Foto: Tomáš Batiz

Hokejisti Liptovského Mikuláša zvíťazili nad Novými Zámkami 4:0, no na mikulášskej súpiske absentoval Rudolf Huna, ktorý sa na tréningu nepríjemne zranil. „Spoluhráč ma trafil do hlavy. Vôbec ani neviem odkiaľ to prišlo, lebo som hneď padol na ľad,“ skonštatoval Huna, ktorý ďalej priblížil aj rozsah zranení: „Mám za uchom rozbitú hlavu a natrhnuté ucho, ktoré mi zašili 15-timi stehmi na pohotovosti.“

Skúsenému útočníkovi nasadili lekári antibiotiká, kvôli ktorým vynechal zápas v Nových Zámkoch. Huna však dlho pauzovať neplánuje. „Už som trošku aj trénoval, ale iba bez kontaktu. Určite by som chcel hrať, ale či to bude vo štvrtok, alebo v piatok, tak to ešte je otázne,“ zhodnotil Huna.

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú tento týždeň dva domáce zápasy a to hneď v priebehu dvoch dní. Najskôr 23. novembra proti SR20 o deň neskôr privítajú Zvolen. „Verím, že strelecká forma sa prenesie aj do najbližších zápasov, aby sme uspeli, pretože body do tabuľky potrebujeme ako soľ,“ dodal Rudolf Huna.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM