Tlačové správy

No Name zahrali najúspešnejšej slovenskej autorke

Nová kniha Táni Keleovej-Vasilkovej Julinkina pekáreň sa už niekoľko týždňov drží na najvyššej priečke viacerých rebríčkov predajnosti a jej uvedenie do života stálo naozaj za to. Pozrite si VIDEO

Ilustračný obrázok k článku No Name  zahrali najúspešnejšej slovenskej autorke
Zdroj: Dnes24.sk

Slávnostným večerom sprevádzal Marcel Forgáč, ktorého Táňa vyviedla niekoľkokrát z miery a sám to priznal: „Pani Táňa, už dlho som sa necítil pri rozhovore tak v strehu, ako s vami…váš pán manžel to ako znáša?“

Celý večer sa niesol v úžasnej atmosfére, keď malý súkromný koncert odohrali oslávenkyni No Name a Igor Timko bol aj krstným otcom novinky Julinkina pekáreň. Kapela hrala po prvý raz na Slovensku unplugged a vo verziách, aké sme vraj u nás doteraz nemohli počuť.

Hrali iba pre Táňu a dokonca na želanie pesničku Čím to je, ktorá patrí k jej najobľúbenejším. „Milujem ju, a keď som ju minule počula v aute, rumázgala som ako malé decko,“ priznala s úsmevom Táňa Keleová-Vasilková.

Aké pesničky zahrali No Name? S akou misiou prišiel Igor Timko za Táňou? A aký špeciálny darček dostala oslávenkyňa od svojho vydavateľa? Pozrite si video-reportáž z krstu knihy Julinkina pekáreň v galérii.

Viac na www.vasilkova.sk

No Name  zahrali najúspešnejšej slovenskej autorke
1
Galéria
No Name  zahrali najúspešnejšej slovenskej autorke
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM