Ľubomír Hudačko Rôzne

Nová vychytávka v mikulášskom aquaparku: Atrakcia, vďaka ktorej už nemusíte cestovať k oceánu!

Mikulášsky aquapark pripravil pre nadšencov letných radovánok novú vychytávku. Vďaka tejto atrakcii už nemusíte smerovať k oceánu a na svoje si prídu malí i veľkí. Aha, čo tam po novom nájdete!

Ilustračný obrázok k článku Nová vychytávka v mikulášskom aquaparku: Atrakcia, vďaka ktorej už nemusíte cestovať k oceánu!
Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášsky Aquapark Tatralandia sa počas leta zmenil na raj surfistov. K prímorskému raju Tropical Paradise pribudla v júli adrenalínová atrakcia v podobe umelej vlny.

Krotiť vlny môžete už aj na Liptove

Simulátor morskej vlny ponúka surferom ochutnávku absolútnej slobody, za ktorou nemusia cestovať k oceánu, pretože krotiť vlny môžu do konca letných prázdnin už priamo na Liptove. Atrakcia je určená milovníkom adrenalínu, úplným začiatočníkom, deťom od 6 rokov, či tým, ktorí radi skúšajú nové veci.

5,5 metrov vysoká konštrukcia je návštevníkom Aquaparku Tatralandia sprístupnená denne v čase od 9.00 – 21.00. Vyškolení inštruktori pomáhajú záujemcom s ovládaním techniky body surfingu a jazde na kolenách na stredne ťažkej vlne, ktorej rýchlosť dosahuje 30–70 km/h.

Mobilná morská vlna

„Náš areál sa rozrástol o ďalšiu vzrušujúcu atrakciu. Aquapark toto leto ponúka jazdu na mobilnej morskej vlne Wawe surfer s bezhraničnou možnosťou slobody jazdenia na doske," uviedla Andrea Lehotská, marketingová manažérka Aquaparku Tatralandia.

Inšpirovali sa i exotickým Bali

„Umelá morská vlna je atraktívnym lákadlom najmä pre vášnivých surfistov, ľudí vyhľadávajúcich aktívny oddych ´na pobreží´, ale aj pre malých a nezbedných zvedavcov. Inšpirovali sme sa surferskymi spotmi vo Francúzsku, na exotickom Bali, teda destináciami, ktoré majú celoročne tie najlepšie podmienky na tento druh vodného športu,“ zakončila Lehotská.

Čítajte tiež:

Jedinečný FOTO návrat do rokov 1978 a 1983: Takto si možno Liptovskú Maru pamätáte aj vy!

foto: aquapark

Nová vychytávka na Liptove: Túto atrakciu si zamilujete!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM