Slávka Kellová Rôzne

Nové sídlo Liptovskej vodárenskej spoločnosti

Hlavní predstavitelia Liptovskej vodárenskej spoločnsti dnes odovzdali do užívania jej nové priestory. Nová časť prístavby k budove na Revolučnej ulici v Liptovskom Mikuláši zabezpečí klientom možnosť vybaviť si všetko potrebné na jednom mieste.

„Doposiaľ sme mali priestory na dvoch miestach, zamestnanci boli roztratení v budove blízko železničnej stanice a ďalší v budove pri čističke odpadových vôd. Odteraz budú všetci zamestnanci sústredení na jednom mieste, vďaka čomu sa eliminujú náklady na prevádzku a údržbu starej administratívnej budovy,“ uviedol predseda predstavenstva LVS Ján Blcháč a dodal, že v sídle spoločnosti bude aj bezbariérové zákaznícke centrum a zákazníci sa už nebudú musieť pri objednávaní prác od LVS presúvať z administratívnej budovy na prevádzku vodovodov a kanalizácií.

Do nových priestorov prístavby na Revolučnej ulici sa nasťahuje 40 zamestnancov. Tí tu budú mať k dispozícii aj moderné šatne s hygienickými zariadeniami. Sídliť tu bude dispečing, riaditeľstvo, ale aj ekonomický, technický a výrobný úsek.

„Starú budovu sme ponúkli na prenájom stavebným firmám, ktoré budú v priebehu dvoch rokov realizovať výstavbu investičných akcií, na ktoré sme získali prostriedky z eurofondov,“ vysvetlil bližšie výrobný riaditeľ LVS Tomáš Benikovský. Zrekonštruované priestory budú slúžiť ako nové sídlo spoločnosti.

zdroj: MsÚ

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM