Slávka Kellová Rôzne

NOVÝ A LEPŠÍ

Taký je INTERSPORT od 15. marca 2012 v Liptovskom Mikuláši situovaný v nákupnej zóne Kamenné pole pri supermarkete TESCO.

Na viac ako 750m2 predajnej plochy nájdete množstvo zaujímavých produktov tých najlepších svetových značiek ako Oakley, Nike, Adidas, Puma, Salomon, Rossignol, Atomic, Vaude, Roxy, Quiksilver, Burton a mnohé ďalšie. V našej rozsiahlej ponuke výrobkov Vám ponúkame aj značky, ktoré dostanete len v predajniach INTERSPORT. Najvyššia kvalita a funkčnosť za férovú cenu – tak znie spoločná filozofia týchto značiek – McKinley, Etirel, Energetics, FireFly, Genesis, ProTouch a TecnoPro.

Nová predajňa INTERPSORT je najväčšou športovou predajňou v Liptove a ponúka sortiment zo všetkých populárnych športových odvetví. Pri Vašom výbere Vám poradí odborne školený personál. So zákazníckou kartou získavate automaticky množstvo možností pre čerpanie zákazníckych výhod, alebo môžete využiť HORÚCU NOVINKU – DARTFISH ANALÝZU. Dartfish analýzou chodidla zistíte aká bežecká obuv je pre Vás najvhodnejšia, analýzu nastavenia bicykla zas povie, aká je Vaša optimálna pozícia pre zväčšenie Vašich športových výkonov.

Tešíme sa na vašu návštevu. Váš INTERSPORT tím Liptovský Mikuláš!

interport
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM