Tomáš Batiz Hokej

Nový tréner Pavol Paukovček: Nevylučujem zmeny v kádri!

Vedenie hokejového klubu pred pár dňami angažovalo novú trénerskú dvojicu. Tá už plánuje zmeny na novú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Nový tréner Pavol Paukovček: Nevylučujem zmeny v kádri!
Foto: Magdaléna Nahalková

Mikulášski rodáci Pavol Paukovček a Juraj Halaj sa z nového angažmánu tešia. Dôvodom je domáce prostredie, ale aj veľa známych ľudí. „Určite je to skvelý pocit, že som doma na Liptove. Na druhej strane tie dva roky nebola zas až tak dlhá doba, ale teším sa na spoluprácu s ľuďmi, s ktorými sa už veľmi dlho poznám,“ upresnil Paukovček.

Nahradil Spišáka

Vedenie mikulášskeho hokeja sa rozhodlo odvolať Róberta Spišáka a Jána Cibuľu, ktorí v tíme pôsobil dve sezóny. Práve Paukovček s Halajom dotiahli v minulosti mikulášsku juniorku do finále extraligy. „V Martine mi skončila zmluva, následne prišla ponuka z Liptovského Mikuláša, ktorú som rád prijal,“ skonštatoval Paukovček.

Plánuje zmeny v kádri

Káder Liptovského Mikuláša v minulej sezóne disponoval viacerými osobnosťami ako napríklad Uram, Stümpel, bratia Hunovci a Kriška. V najbližšej sezóne chce Paukovček staviť na mladých mikulášskych odchovancov, ktorých doplnia aj skúsení hráči. „Všetko sa uvidí počas letnej prípravy, na ktorej chceme veľa stavať. Niektorí hráči určite ostanú, ale niektorí klub opustia, pretože v poslednej sezóne nemali presvedčivé výkony. Určite sa chceme aj o niektorých hráčov posilniť,“ dodal Paukovček.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM