Tomáš Batiz Správy

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Liptákov!

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Liptovskom Mikuláši oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Liptákov!
Zdroj: Dnes24.sk

FOTOTROJLÍSTOK

9. februára 2016 08:00 – 15:00, Klubovňa LKS v NKP Čierny orol

Fanúšikovia a priaznivci fotografie si určite prídu na svoje na výstave fotografov troch liptovských fotoklubov – z Liptovského Mikuláša, Ružomberka a Liptovského Hrádku.

KTO NEMÁ KOŽÚŠKA, ZIMA MU BUDE…

**9. februára 2016 08:00 – 16:00, Liptovské múzeum NKP Čierny orol **

Neprehliadnite výstavu kožuchov a kožuštekov zo zbierok Liptovského múzea ponúka kolekciu sviatočných, svadobných kožuchov (kamizolov), ktoré tvorili neoddeliteľnú súčasť mužského i ženského ľudového odevu.

IGOR FAŠKO – DE-AKORD /TAK RúBALI DO MňA/

10. februára 2016 10:00 – 17:00, Liptovská galéria P.M.Bohúňa

Priaznivoc umenia určite poteší výsrtava Igor Faška, ktorý sa na výstave De-akord /tak rúbali do mňa/ predstaví kresbou, maľbou a plastikou. Svojou tvorbou prezentuje svoj nezameniteľný výtvarný prejav. Skladá a vytvára obrazce z fragmentov rôznych geometrických alebo morfologických tvarov, ktoré sa prelínajú so zoomorfnými a figurálnymi motívmi. Reálny svet sa mu stáva predlohou, ktorú pretransformuje do sveta fantázie.

HÁČKOVANIE SO SKAJOU

11. februára 2016 16:00, Diera do sveta, kultúrne centrum

Milovníci hačkovania si určite nenechajú újsť obľúbene háčkovanie so Skajou! Valentín sa nezadržateľne blíži a aj toto môže byť jeden zo spôsobov, ako môžete potešiť svojich najbližších.

MHK32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – HK DUKLA MICHALOVCE

11. februára 2016 17:00, Enel Aréna

Hokejová play-off sa nezadržateľne blíži a už vo štvrtok 11. februára to všetko vypukne. Liptaci po konečnom 3. mieste majú lepšiu vstupnú pozíciu, keďže prvé dva zápasy budú začínať na domácom ľade. Príďte podporiť zverencov Róberta Spišáka v ťažkom boji o prvé víťazstvo v play-off proti Michalovciam!

MATURITA V KNIŽNICI

11. februára 2016 09:00, Liptovská knižnica GFB Liptovský Mikuláš – podkrovie

Príďte sa pozrieť na vedomostný kvíz pre študentov maturitných ročníkov stredných škôl Liptova na obľúbenej akcii Maturita v knižnici.

PLES CENTRA VOĽNÉHO ČASU

12. februára 2016 19:30, Reštaurácia Rotunda

Nenechajte si újsť tradičný ples CVČ. Nezabudnite však prísť oblečený v štýle western style.

ŠKOLSKÉ MAJSTROVSTVÁ OKRESU V BASKETBALE ŠTUDENTOV

12. februára 2016 08:30, telocvičňa Strednej zdravotníckej ško­ly

Aj tento rok organizuje CVČ školské majstrovstvá okresu v basketbale študentov. Bohatý program stretnutí si môžete vychnuť na záver pracovného týždňa v telocvični Strednej zdravotníckej školy

MHK32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – HK DUKLA MICHALOVCE

12. februára 2016 17:00, Enel Aréna

Piatkový podvečer bude patriť v Liptovskom Mikuláši určite hokeji. Liptáci v náročnom 1. kole v play-off budú potrebovať tvoju podporu aj v druhom zápase v sérii proti Michalovciam!

STREDOŠKOLSKÝ BÁL

12. februára 2016, 19:00, Dom kultúry

VI. ročník Stredoškolského bálu sa blíži. Tešiť sa môžete na kapelu The Paranoid, bohatý program, chutné občerstvenie, skvelú tombolu a veľa zábavy.

STANDUP COMEDY SHOW

13. februára 2016, 19:30, Diera do sveta, kultúrne centrum

Sviatok mikulášskeho Standupu sa nezadržateľne blíži. Už takmer klasici slovenského standup Juraj Šoko Tabaček a Tomáš Hudák. A v roli hostiteľa nikto iný ako nový objav slovenského humoru, svieži vietor plný optimizmu Petiar.

UMENIE KOVÁČSKE IGORA ASTASIEVSKEHO

14. februára 2016 09:00 – 16:00, výstavná sieň Múzea Janka Kráľa

Výstava Umenie kováčske predstavuje mikulášskeho umeleckého kováča IGORA ASTASIEVSKEHO, rodáka z Petrohradu, ktorý žije a tvorí v Liptovskom Mikuláši. Je držiteľom 2. ceny z Medzinárodného kováčskeho festivalu Hefaiston v kategórii klasické kováčske práce.

VALENTÍNSKE TVORIVÉ DIELNE

14. februára 2016 15:00 – 18:00, Stop Shop Liptovský Mikuláš

Deň všetkých zaľúbených neobíde ani Liptovský Mikuláš. V obchodnom dome Stop Shop budú pre vás pripravené Valentínske tvorivé dielne pre detičky, rodiny i páry. Nebude chýbať zaujímavý program, súťaže a odmeny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM