Tomáš Batiz Šport

Ocenili najlepších slovenských trojbojárov: Balážik s Trstenským skončili na popredných priečkach!

Slávnostného vyhlasovania najlepších športovcov federácie silového trojboju sa zúčastnili aj dvaja Liptáci. Pavol Balážik v spoločnosti Ľuboša Trstenského odchádzali z Bardejova s ocenením.

Ilustračný obrázok k článku Ocenili najlepších slovenských trojbojárov: Balážik s Trstenským skončili na popredných priečkach!
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Už každoročne federácia silového trojboju organizuje galavečer, na ktorom vyhodnotí najlepších športovcov vo viacerých kategóriách, ktorí úspešne reprezentovali Slovensko za posledný rok. Spomedzi viacerých pretekárov zo Slovenska získal cenný honor Športovec SAST 2015 v kategórii Open Pavol Balážik. “Určite som bol z toho rád, že po roku som mohol opäť pretekať a dostať sa medzi najlepších športovcov,” informuje po získaní honoru Pavol Balážik, rodák z Liptova.

Čakajú ho aj svetové podujatia

Úspešný mikulášsky reprezentant Pavol Balážik a člen klubu Powerlifting Beňadiková sa už začína pripravovať na blížiace sa majstrovstvá Slovenska v silovom trojboji. “Najbližšie už by som chcel štartovať kompletnom trojboji, keďže poslednú sezónu som drep vynechal, kvôli nehode,” pokračoval v rozprávaní Balážik, ktorého okrem podujatia na Slovensku čakajú v priebehu roka aj majstrovstvá Československa, majstrovstvá Európy a na záver aj majstrovstvá sveta v Slovinsku. “Začínam sa pomaly pripravovať doma na Liptove, kde sú tie podmienky celkom na dobrej úrovni. Pred odletom na ME by sme z federácie mali mať ešte sústredenie v Tatrách, ale to ešte nie je úplne potvrdené,” dodal Balážik, ktorého cieľom je obhájiť titul majstra Československa a na medzinárodných podujatiach zabojovať o umiestnenie v najlepšej trojke.

Ocenili aj Trstenského spoločne s mikulášskym klubom

Na slávnostnom oceňovaní v Bardejove si cenu v kategórii Masters prevzal Luboš Trstenský, ktorý v sezóne 2015 zaznamenal viaceré skvelé umiestnenia. Na záver galavečera ocenili aj najlepšie oddiely za poslednú sezónu. Spomedzi 24 tímov prevzal perfektné tretie miesto na oceňovaní Ivan Giňovský, predseda oddielu Powerlifting Beňadiková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM