Michal Paška Hokej

Oklieštených Mikulášanov čaká ťažký zápas u lídra

V druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaži sú v piatok na programe stretnutia 22. kola. Štvrtý tím tabuľky, HK 32 Liptovský Mikuláš, sa predstaví u lídra súťaže v Spišskej Novej Vsi.

Hostia z Liptovského Mikuláša majú za sebou dva náročné domáce zápasy s mužstvami z horných priečok prvoligovej tabuľky. Zajtra o 17:00 hodine hrajú u aktuálneho lídra súťaže zo Spišskej Novej Vsi. Trénera Mikulášanov Rudolfa Zárubu neteší zdravotný stav jeho zverencov.

„V kabíne šarapatí viróza. Navyše, nemôžeme počítať ani s juniormi, ktorí majú v týchto dňoch náročný program. Uvidíme v deň stretnutia, kto nakoniec nastúpi. Hrať budú všetci, čo majú ruky a nohy. Nastúpiť by sme mali na tri päťky,“ informoval 24 hodín pred úvodným buly duelu v Spišskej Novej Vsi.

Ostatné dva domáce stretnutia hráčom HK 32 nevyšli podľa predstáv. Na východe sa preto budú snažiť obstáť čo najlepšie. „Pokúsime sa domácim uchmatnúť nejaké bodíky, aj keď vieme, že to bude veľmi ťažké. Radi by sme sa rehabilitovali za naše dva posledné domáce vystúpenia,“ dodal Rudolf Záruba.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM