Rôzne

Park M. R. Martákovej opeknie: Ruku k dielu môže priložiť každý

Počas celosvetového Dňa dobrovoľníctva to bude žiť aj v Liptovskom Mikuláši. Spoločnosť dm drogerie markt pozýva k spoločným aktivitám všetkých, ktorým záleží na ich okolitom prostredí. Spoločne zveľadia Park M. R. Martákovej pri Rachmaninovom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Park M. R. Martákovej opeknie: Ruku k dielu môže priložiť každý
Zdroj: TASR

Deň dobrovoľníctva si celý svet pripomenie v sobotu 21. septembra. V Liptovskom Mikuláši sa bude od 14:00 do 18:00 hod. niesť v duchu myšlienky Krajší park pre všetkých, ktorá navráti život Parku M. R. Martákovej vďaka šikovným rukám dobrovoľníkov. Pridať sa k nim môže každý.

Naplánované sú čistenie parku a obnova pôvodných chodníkov tak, aby mohli byť popri mich opäť osadené lavičky pre okoloidúcich. „V minulosti sme ich museli odstrániť, pretože ich najčastejšie využívali bezdomovci,“ povedala Iveta Klepáčová, vedúca oddelenia životného prostredia v Liptovskom Mikuláši.

Vítaní sú dobrovoľníci s motyčkami. Pre všetkých účastníkov dobrej veci budú pripravené rukavice a vracia na zber odpadu. V prípade zlého počasia si bude možné aktuálne informácie prečítať na „webovej stránke organizátora“ www.dm-drogeriemarkt.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM